top of page

DET VI KAN

HRConnect er jeres partner inden for 3 nøgleområder inden for HR

Signature on contract

Rekruttering

HR Business Partnering
HR Business Partnering
Outplacement Services

Outplacement

REKRUTTERING

Vi er specialister i målrettet rekruttering og headhunting, hvor vi finder topkandidater til roller indenfor

  • Ledelse

  • HR

  • Salg

  • Finansiere

  • Ingeniørarbejde & Kvalitet

  • Projektledelse

Vores rekrutteringsproces skræddersyes til jeres organisation og den aktuelle stilling, hvilket sikrer en tidsbesparende process og kandidater af høj kvalitet. Med vores strukturerede og grundige rekrutteringsproces, suppleret med vores stærke netværk på kandidatmarkedet, sikrer vi et velafbalanceret og mangfoldigt kandidatfelt til jeres vigtigste stillinger.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan finde jeres næste nøglemedarbejder!

HR BUSINESS PARTNERING

Som jeres dedikerede HR Business partner ser vi grundigt på jeres virksomhed og de vigtigste forretningsmæssige udfordringer, I har. Ud fra dette udvikler og implementerer vi effektive HR-initiativer, der fungerer som løftestang til at løse jeres forretningsmæssige udfordringer.

 

HR kan være en strategisk løftestang, såfremt man formår at sætte HR i spil på rette måde, og ved at inkludere os som jeres HR Business Partner, vil vi gøre vores yderste for at hjælpe med at udvikle jeres virksomhed bedst muligt.

Kontakt os i dag til en uformel snak.

OUTPLACEMENT

De fleste virksomheder vil stå en situation, hvor man skal sige farvel til medarbejdere af den ene eller anden grund. Det vigtigste i denne process er, at medarbejderen kommer godt videre - både for medarbejderens egen skyld, men også for virksomhedens skyld. Her kan vi hjælpe jeres virksomhed med at håndtere et professionelt exit fra virksomheden, og sikre, at medarbejderen kommer godt videre.

 

Vi forstår de udfordringer, som medarbejderne står over for, når de skal navigere i et karriereskift. Af den grund tilbyder vi omfattende Outplacement-forløb for at støtte jeres medarbejdere i deres rejse mod nye muligheder.

Vores Outplacement-forløb er designet til at give personlig support i en svær situation, samt give jeres medarbejdere de ressourcer, den vejledning og følelsesmæssig støtte, de har brug for, for at kunne komme godt videre til næste udfordring.

Hvad giver det jer og jeres virksomhed? At støtte jeres medarbejdere (ikke kun når de er i jeres virksomhed, men også når de forlader jeres virksomhed) vil hjælpe jeres Employer Branding og gøre jeres virksomhed attraktiv for kandidater i fremtiden. Med det i tankerne er en investering i en Outplacement-proces for jeres medarbejdere, der forlader din virksomhed, én af de bedste investeringer, I nogensinde vil foretage.

Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan støtte jeres virksomhed inden for Rekruttering, HR Business Partnering og Outplacement.

bottom of page