top of page

Det andre siger

”Jeg har været imponeret over samarbejdet med Torben.

Jeg har brugt hans faglighed til job-ads, kandidatscreening, profiltestekspert, jobinterviews og med sparring på onboarding-processer.

I en tid hvor projektledere har været i høj kurs, og få kvalificerede har gået ledige, fik Torben hjulpet mig med autentiske jobopslag der tiltrak en stærk kandidatmasse fra vidt og bredt.

Torben har et grundlæggende værdisæt der matcher mit og VELUX’, hvilket vi under jobsamtalerne fik brugt til at skabe en atmosfære, som emmede af god arbejdsplads, der i en specifik situation var den udslagsgivende faktor for en ansættelse.

 

Vi har gennem 2022 lukket 100% af stillingerne jeg har haft, endda med mine førsteprioriteter i alle tilfældene.

 

Oprigtigt tak for samarbejdet!"

Jacob Muff, Projektchef, A/S Østbirk Bygningsindustri, VELUX

"Torben er tillidsvækkende og løser opgaven til UG"

Kandidat (anonym survey)

"Her hos VELUX har Torben fungeret som senior rekrutteringspartner, og jeg kan varmt anbefale ham til dette job, da han har gjort et fremragende stykke arbejde.

Ser jeg på, hvordan Torben udmærker sig i sparring med ledere, vil jeg ikke tøve med at anbefale ham til andre områder, der involverer sparring med ledere. Torben har været en god sparringspartner på Talent Acquisition-spørgsmål for mig og for teamet.

Alt i alt er Torben en fantastisk ekstern konsulent!"

Jonas Uhd Sørensen, Director, Global Talent Acquisition, Velux

"Torben har gjort et super godt stykke arbejde, jeg har ikke yderligere at tilføje."

Kandidat (anonym survey)

”Jeg har i min egenskab af Senior Director i VELUX haft fornøjelse af at arbejde sammen med Torben, i forbindelse med forskellige rekrutteringsopgaver.

 

Torben fremstår altid super professionel og hans tilgang er gennemsyret af integritet og ordentlighed. Torben har for mig ikke blot været en praktisk support, men har i høj grad, med sin direkte stil og ”to the point” facon, også fungeret som en høj kvalificeret sparringspartner. Torben besidder i min optik en fin balance mellem den teoretiske og praktiske tilgang og formår altid at ramme det rigtige mix imellem det mere proces orienterede og det pragmatiske.           

 

Med Torben som rekrutteringspartner får man ikke blot et stepvist forløb fra A til B, men en ligeværdig ”makker” der på en ordentlig og respektfuld måde giver sin ærlige mening tilkende og formår at ”skræddersy” det enkelte forløb så det tilpasses den givne situation.

 

De bedste anbefalinger herfra."

Morten Jensen, Senior Director, Supply Engineering & Product Introduction, Velux

"Tak for en super process!"

Director, Velux

"Tak for godt samarbejde, fra én som har siddet på begge sider af bordet, som ansøger, og hyrende leder. 

Du har været professionel i din fremgang, samtidig med et godt socialt samarbejde."

Manager, Velux

"Dialogen mellem Torben og jeg var rigtig god og hele tiden med åbne kort"

Kandidat (anonym survey)

"Det var hele vejen igennem en god oplevelse, fra det første opkald til jeg blev ansat!"

Kandidat (anonym survey)

"Brug Torben hvis du vil have en udfordrende og proaktiv rekrutteringskonsulent, som også har det rigtige og balancerede glimt i øjet, både for den som ansætter og for ansøgeren.

 

Torben har støttet mig i flere ansættelsesforløb, og han er ihærdig lige fra første kontakt, til præciseringen af stillingsannoncen, til indledende screening, tests, interviews, opfølgning, ansættelse og afslag."

Niels Jørn Jørgensen, Senior Manager, Logistics, Velux)

Udvalgte kunder

alboa logo
nord logo
Velux logo
HOLMRIS B8 logo
Foodora logo
POND Textile logo
bottom of page