top of page

HR DRIVER VÆKST!

Specialiseret i målrettet rekruttering og headhunting, udmærker vi os i at finde de bedste kandidater til en række nøgleroller inden for ledelse, HR, salg, økonomi, tekniske profiler inden for ingeniørfaget og kvalitet samt inden for projektledelse.

Vi skræddersyer rekrutteringsprocessen til jeres organisation og de specifikke krav til den aktuelle rolle. Ved at tilpasse vores tilgang sikrer vi, at hvert trin stemmer overens med jeres unikke behov og optimerer kvaliteten af kandidater.

Men det er ikke alt. Som jeres dedikerede HR Business partner, går vi ud over rekruttering. Vi udvikler og implementerer effektive HR-initiativer for din virksomhed og fungerer som en professionel sparringspartner til at løse både forretningsmæssige og menneskelige udfordringer.

Ydermere assisterer vi dine medarbejdere, når de forlader din virksomhed, ved at sikre en smidig og professionel exit fra din virksomhed via vores specialiserede Outplacement process.

Ved at indgå i et samarbejde med os frigør I værdifuld tid og energi. Dette giver jer mulighed for at fokusere på det, der virkelig betyder noget – at udvikle og vokse jeres virksomhed.

Kontakt os i dag for at komme i gang!

HVORFOR ARBEJDE MED OS?

Når I vælger HRConnect som din partner, vil I opleve et personligt partnerskab med dedikeret fokus på jer, jeres virksomhed og den aktuelle opgave.

Vi tager imod et begrænset antal kunder og opgaver ad gangen, normalt 1-2, for at vi kan give jeres opgave vores udelte opmærksomhed og omsorg. Kvalitet frem for kvantitet, det er vores motto.

Vi tror på at opbygge langsigtede relationer med vores kunder. Det er ikke kun en transaktion for os; Vi ønsker, at vores samarbejde skal være frugtbart og gavnligt for os begge. Når vi repræsenterer din virksomhed, behandler vi den, som om den var vores egen.

Samtidig arbejder vi kun med virksomheder, vi har tillid til og tror på. Din succes er vores succes, og vi er her for at støtte jer hele vejen. Vi ser frem til et godt samarbejde med jer!

Udvalgte kunder

alboa logo
nord logo
Velux logo
HOLMRIS B8 logo
Foodora logo
POND Textile logo

KONTAKT HRCONNECT I DAG

+45 2876 5083

Lundvej 9 | 8700 Horsens | Denmark

bottom of page